Το Σωματείο η «ΕΠΙΓΝΩΣΙΣ»,
σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας
την εκδήλωση «τσάι» που θα πραγματοποιηθεί
την Κυριακή 09/02/2020 & ώρα 17:00-19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων
του Χριστοδουλείου ιδρύματος στην οδό Αγίας Γρηγορούσης 5,
στο Χαϊδάρι.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το μουσικό σχήμα "τα δυτικά μονοπάτια".
Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση
του Χριστοδουλείου Ιδρύματος.
Τιμή Πρόσκλησης: 7€

Πρόσφατα το Χριστοδούλειο ξεκίνησε συνεργασία με την Εξέλιξη Ζωής, μια νέα μη κερδοσκοπική οργάνωση που στόχο έχει να βοηθά τα ιδρύματα παιδικής προστασίας με ποικίλους τρόπους. Η ιδρύτρια της δράσης, Δήμητρα Καλαντώνη ξεκίνησε με κύριο και πρωταρχικό στόχο να δημιουργήσει πλαίσιο ομαλής μετάβασης για τα παιδιά των ιδρυμάτων, στην κοινωνία. Ωστόσο η "εξέλιξη ζωής" συνεισφέρει στο έργο των ιδρυμάτων καταγράφοντας τις ανάγκες των χώρων παιδικής προστασίας και οργανώντας εκπαιδευτικές εκδρομές με πλούσια ερεθίσματα για τα παιδιά.

Το Σωματείο «Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ» για την ενίσχυση των σκοπών του Χριστοδουλείου Ιδρύματος, εξέδωσε και αυτή τη χρονιά ημερολόγια τοίχου. Αγοράζοντας ημερολόγια από την «ΕΠΙΓΝΩΣΗ», ενισχύετε το Χριστοδούλειο Ίδρυμα.

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου POROS VIEW, ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας, προσκάλεσαν τα παιδιά του το Χριστοδουλείου Ιδρύματος, να φιλοξενηθούν στο χώρο τους, στο Γαλατά Τροιζηνίας για 5 ημέρες. Η δωρεάν διαμονή, ήταν ευχάριστη και άνετη, με παροχή ημιδιατροφής δίνοντας έτσι στα παιδιά την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να εκδράμουν στη γύρω περιοχή. Οι ενέργειες αυτές δίνουν στα παιδιά μας χαρά και ανακούφιση και τα ενδυναμώνουν ψυχικά

Το Paradise beach bar, φιλοξένησε δωρεάν στις ξαπλώστρες τους τα κορίτσια μας και φέτος το καλοκαίρι. Οι ιδιοκτήτες του, ευαισθητοποιημένοι προς τα κορίτσια μας, φρόντιζαν κάθε φορά να έχουν κολατσιό τα παιδιά, προετοιμάζοντας το οι ίδιοι.
Τα μπάνια στην Ψάθα ολοκληρώθηκαν και φέτος. Ευχαριστούμε θερμά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Τα κορίτσια του Ιδρύματος πέρασαν όμορφες στιγμές το καλοκαίρι που μας πέρασε, στην κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, στα Δερβονοχώρια. Η συναναστροφή τους με άλλα κορίτσια, βοήθησε αρκετά στην κοινωνικοποίηση τους. Η κατασκήνωση φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι κορίτσια από το Χριστοδούλειο και τα στελέχη της, αγκαλιάζουν κάθε παιδί μας με αγάπη, στοργή και πραγματικό ενδιαφέρον. 
Ευχόμαστε να συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά μας.