παιχνίδι με lego Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου ο οργανισμός "ALANA", παρουσίασε το πρόγραμμά "Ο Πλανήτης των Χριστουγέννων" και αξιοποίησε lego για την υλοποίηση του:
"Πώς γίνεται τα Χριστούγεννα να είναι η πιο μεγάλη γιορτή και να τα γιορτάζουμε μόνο μια φορά τον χρόνο; Μήπως να φτιάχναμε έναν πλανήτη όπου άλλη γιορτή εκτός από αυτή να μην υπάρχει. Συνέχεια Χριστούγεννα, Χριστούγεννα και πάλι Χριστούγεννα! Αυτός ο υπέροχος πλανήτης γίνεται ο πλανήτης όλων των παιδιών και εκεί η χρυσόσκονη της αγάπης πασπαλίζει κάθε μέρα τα όνειρά τους."

Ευχαριστούμε θερμά τους Γιάννης Τζαμτζή και Ειρήνη Παντελιού για αυτή την παρουσίαση, για την δημιουργική απασχόληση στα παιδιά μας, την αφήγηση παραμυθιού και την αλληλεπίδρασή που δημιουργήθηκε.
Ευχαριστούμε επίσης για τα όμορφα βιβλία που τους δώρισαν.
Καλές γιορτές σε όλους!

πρόσκληση αναδοχή και τεκνοθεσία Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Το Χριστοδούλειο Ίδρυμα σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην επερχόμενη ημερίδα μας η οποία θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου 2022 στον δήμο Χαϊδαρίου με θέμα την Αναδοχή και Τεκνοθεσία. 

Σας περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στη διεύθυνση Καραϊσκάκη 138 και Επαύλεως 2 στον δήμο Χαϊδαρίου.

Η προσωπική σας συμμετοχή θα είναι πολύτιμη για μας! 

Πρόσκληση στο bazaar Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε  στο Bazaar που θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Κερατσινίου.

Στο Bazaar θα βρείτε αντικείμενα οικιακής χρήσεως & διακόσμησης, είδη δώρων, παιχνίδια, γραφική ύλη, βιβλία(ποικίλου περιεχομένου), κοσμήματα. εκκλησιαστικά είδη, τσάντες, φουλάρια, παραδοσιακά είδη καθώς επίσης & δημιουργίες απο τα κορίτσια μας και πολλά άλλα.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στο Χριστοδούλειο ορφανοτροφείο.

Πληροφορίες αναλυτικά θα βρείτε μέσα στη πρόσκληση.

Εκδρομή στον Πόρο Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ξενοδοχείο LIONS στον Πόρο, το οποίο φιλοξένησε για πρώτη φορά τα κορίτσια μας πέντε ημέρες. Η ιδιοκτήτρια κα Εύα Τσούκα, αδελφή της κας Θεοδώρας και κας Μαρίας Τσούκα, οι οποίες επι σειρά ετών φιλοξενούσαν τα κορίτσια στο ξενοδοχείο POROS VIEW στο Γαλατά, τους παρείχε όμορφες διακοπές που θα τους μείνουν αξέχαστες.
Επίσης ευχαριστούμε την κα Διαμαντοπούλου η οποία εξασφάλισε κάποια γεύματα στα παιδιά κατά την διαμονή τους στον Πόρο, όπως και το RUSSIAN BAY κατάστημα που παρείχε δωρεάν τις υπηρεσίες του αλλά και το φαγητό κατά την παραμονή τους στο κατάστημα.
Τα παιδιά μας γύρισαν πίσω γεμάτα εμπειρίες και με την ελπίδα να ξαναβρεθούν στα ίδια μέρη με τους ίδιους ανθρώπους καθώς οι αδελφές Τσούκα, έχουν ενταχθεί στην οικογένεια του Χριστοδουλείου διότι δείχνουν έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον τους στα κορίτσια μας, όλο το χρόνο.

σχολή χορού Magic Step Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Ευχαριστούμε θερμά τη σχολή χορού "Magic Step" για την συνεισφορά της στο χώρο μας, παρέχωντας δωρεάν μαθήματα στα κορίτσια μας, η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και φέτος. Καλή χρονιά.

βεβαίωση συμμετοχής Spark Projects Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κοινωφελή οργανισμό Spark Projects για την ολοκλήρωση προγράμματος εκμάθησης υπολογιστών σε τροφούς και τροφίμους.

Το πρόγραμμα "SPARK" ξεκίνησε το 2018 και ολοκληρώθηκε φέτος με μεγάλη επιτυχία.

Ευχαριστούμε για την εκπαίδευση τόσο τα στελέχη του οργανισμού όσο και τους πολύ καλούς εκπαιδευτές.

Δωρεά μαλλιών Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Σε συνεργασία με το Άλμα Ζωής αναλαμβάνουμε να φροντίσουμε και να αποστείλουμε την κοτσίδα σας ώστε να γίνει περούκα για τις γυναίκες αγωνίστριες.
Η διαδικασία δωρεάς μαλλιών είναι ένας τρόπος να δείξεις στα παιδιά πως ότι χάνεις μπορείς να το αποκτήσεις ξανά.
Μπορείς και συ να κάνεις την δωρεά σου σήμερα και να συνεισφέρεις στον αγώνα κατά του καρκίνου με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο.

Εκδρομή Αττικό Ζωολογικό Πάρκο Χριστοδούλειο Ίδρυμα

Τα κορίτσια μας επισκέφτηκαν το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο χάρη στην προσφορά από τους διανομείς e-food Γλυφάδας, Αλίμου και Βάρης καλύπτοντας τα εισιτήρια.

Προσέφεραν και είδη πρώτης ανάγκης. Καλό καλοκαίρι!

Ανάδοχη οικογένεια Χριστοδούλειο Ίδρυμα

"Τα παιδιά δεν διαφέρουν πολύ από τους χαρταετούς. Είναι φτιαγμένα να πετάνε. Χρειάζονται όμως τον αέρα- απεριόριστη αγάπη, εμπιστοσύνη και ενθάρρυνση" (Gigl Graham Tchividjian).
Γεμάτοι ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο για όλα τα παιδιά που φιλοξενούμε, αποχαιρετάμε ακόμα ένα παιδί που είχε την επιλογή ταιριάσματος με ανάδοχη οικογένεια. Συγχαίρουμε το υποψήφιο ανάδοχο ζευγάρι που συνέβαλε στην αποϊδρυματοποίηση ενός παιδιού.

ψεύτικα δόντια

Οι έγκριτοι οδοντίατροι κ. Βασιλική Παπαγεωργίου και κ. Ευστράτιος Ζαχαρόπουλος παρευρέθηκαν στο χώρο μας στις 29 Απριλίου 2022 στα πλαίσια ενημέρωσης των παιδιών μας για τη στοματική υγιεινή (σωστό πλύσιμο δοντιών, πρόληψη και αντιμετώπιση στοματικών προβλημάτων).

Η δια ζώσης ημερίδα πραγματοποιήθηκε με αμείωτο το ενδιαφέρον τόσο των τροφίμων όσο και των φροντιστών αυτών.

Αυτού του είδους η επικοινωνία είχε λείψει από το χώρο καθώς η πανδημία μας κρατούσε πίσω από τις οθόνες τα τελευταία χρόνια.

Ευχαριστούμε θερμά τους Παπαγεωργίου και Ζαχαρόπουλο και ελπίζουμε να συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά μας.